Friday, 21 September 2012

MUSLIM diminta berhenti menggunakan GOOGLE dan YOUTUBE

mulai hari ini untuk tiga hari semua MUSLIM diminta berhenti menggunakan GOOGLE dan YOUTUBE kerana mereka enggan untuk menamatkan filem yang menghina Nabi kita Rasulullah SAW. Ambil masa lebih kurang 5 minit untuk sebarkan mesej ini supaya kita boleh menjawab soalan dari ALLAH SWT apabila ditanya apa yang kita buat bile Nabi kita dijadikan bahan ketawa. Harap anda tidak membiarkan mesej ini berhenti pada inbox anda sahaja. Hari Jumaat ada demo sejuta ummat di kedutaan.

dapat mesej ni dari dua orang member aku. 
disebabkan aku tak ada kredit aku tulis aje lah kat blog.
harap semua ambil perhatian.

1 comment:

muhammad asyraf said...

tapikan bloggger ini pun salah satu dai google juga..