Monday, 17 September 2012

SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

nak join satu segmen ni
 

*click untuk join

bil follower: 81 je

43 comments:

Zayn said...

Hekhek! Takpe takpe . Awak kena rajin blogwalking untuk tingkatkan traffic blog dan follower awak taw :) .
Terima kasih join . Eh by the way senarai peserta terkini telah dimasukkan sebanyak 24 orang . Jom lah blogwalking sambil tingkatkan follower di blog peserta peserta lain .

Eraz Fadli said...

Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mrs.BuduBilis said...

Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Cik Puan Izan❤ said...

comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

jom follow juga ^__^

http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MRS Rongoks said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

jum follow saya sampai lebam nak?

cikQue said...

sye dtg dari segmen yg sama dan follow awk..nice blog & nice to know u...^_^

Isabel Diaz said...

kite follow sini dr segmen yg same..salam perkenalan awk =)

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Isabel Diaz said...

kite follow sini dr segmen yg same..salam perkenalan awk =)

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

FL blogh0use said...

hye2!! datang sini dari segmen yang sama
salam perkenalan ! =)

kalau suka boleh like fb fanpage FL Bloghouse untuk update terkini,

*kalau sudi vote yana di Pencarian Gadis Konfiden Kotex ya ? tq ! :D

Shasha Yacob said...

asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

Charliey said...

Done Follow You . . .

Please Follow Me Back . . .

http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mya said...

salam singgah dari segmen sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mya said...

salam singgah dari segmen sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

iehahfarihah said...

visit sini dari segment yg sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

done follow sini..follow me back erk..thank

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

mieprosa said...

I'm done following you!
follow me back ;)

Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

aien is ecah said...

dr segmen same
http://luvchoco-aishiteru.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nor Quraishia said...

dari segmen sama. done follow. jom singgah blog saya :)

http://quraistory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Engku Muzahadin said...

Berdagang sebentar di sini`
Sambil baca entry & follow sekali :)
Salam Perkenalan ^_^
Berlayar dari segmen yang sama ...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Saya datang dari segmen yang sama,
Saya followers blog anda yang ke-100
Follow saya balik disini, http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Thankyou

pha is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

dah pnah follow sini dah.. (n_n)

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Eira Shamiera said...

hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mama Adam said...

as salam,

dr segmen yang sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

#104

Ainin Suffiah said...

Dtang dri segmen yg sama. Jom bw :)

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Nurul Aini said...

Assalamualaikum, singgah sini..dari segmen yang sama..saya follow awak juga. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Khai AngeL said...

Dari segmen yang sama ^^ #106
Jom singgah tempat Khai :D

http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Anne Vy said...

Hey haii salam kenal, im anne
saya datang dari segmen yang sama

datang sini follow mollow blog kamu
hope tak sombong sombong ya

jom singgah ke blog saya pula

http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

mizsfatima said...

Done Follow !!!
Dari segmen yang sama =)
Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama...dan follow sini.

http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

사유리 하나 (SH) said...

Datang melawat dari johor.
Melawat dari segmen sama and done follow here!

http://epilogueforstudy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

dan dari beloG ni juga

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Jangan Tinggalkan Aku Lagi said...

http://sambaltumisikanbilis.blogspot.com/2012/09/segmen-tingkatkan-followers-smpai-lebam.html#comment-form - dari segmen yang sama..done follow u,jgn lupa singgah di page sy n follow kalu sudi .

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

kalau sudi like page ini sekali ya.. ^_^. kerjasama amat diharapkan.
http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

McNa said...

singgah & follow ye
http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

siti situ sana sini said...

lebam kat sini pulak, jom follow back...
http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

Oh hye.. ^^ done follow u .. vsit my blog ok.. klu sudi follow la skli hehe

Dikbi Kamaruddin said...

dari segmen sama + follow
jom dtg blog saya

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Nur Husna Mohamad Jamil said...

hye..dari segmen yg same..
jempot ke blog saye plak...
http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

:)

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

follow dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

jom follow balik :)