Tuesday, 4 December 2012

stress!!


cuti sekolah ni banyak betul giveaway
malangnya, semua kena like dan follow sponser
haii... nak bagi tapi tak ikhlas.
kadang-kadang aku rasa macam nak deactivate facebook aku je.
bila agak-agak GA tu dah nak habis aktifkan balik facebook tu.
rancangan yang baik tapi tak jujur pulak. 
karang jatuh haram pulak hadiah aku tu.
kalau aku join dulu then kalau aku menang baru like pun idea yang baik.
tapi 2 kali 5 gak macam tadi.

NOTA KAKI; banyak pulak orang hantar url giveaway. nak jadi top referral punya pasal. entah menang entah idak. kalau aku tak ler.

1 comment:

Aisya Fatihah said...

good idea (y) hm kdg2 malas nk like smua sponsor tu kan? haha